tuin en landschap
met natuur als inspiratiebron

carl vandenberghe tuin-en landschapsarch.

Start basics fotoboek beroepsprofiel contact links levenslichtjes

 

 

interessante en relevante sites

www.meatthetruth.nl : hier kan je een trailer bekijken van een bijzonder leerrijke ,bewustmakende documentaire inzake de grootste veroorzaker van de  klimaatverandering nl. de veeteelt . Alles is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde informatie en o.a. vooraanstaande wetenschappers en mensen uit de praktijk schetsen een bijzonder helder beeld dat verandering vooral op ons bord ligt .

www.seathetruth.nl : wat is er mis met vis ? hééél wat en wat kan je er aan doen om niet deel te nemen aan deze grootste misdaad ooit onder water . heel leerrijke info die ons tot nadenken stemt .

www.vegetarisme.be : een nuttige en héél informatieve site,en zeker niet enkel voor de vegetariërs onder ons . Wil je meer weten over,of sta je open wat vegetarisme kan inhouden , hoe het een nobele en heel inhoudelijke  bijdrage kan zijn tot een samenleving die ethiek in héél ruime zin tastbaar weet te weerspiegelen , dan kunt u hier een pak relevante info vinden . Mag het inspirerend werken , of u nu vegetariër bent of niet .

www.motherearth.org : take care for our sensitive and beautiful planet .

www.memogids.be  : hier vind je een schat aan info voor de bewuste consument , die begaan is met mens en dus ook  z'n habitat en milieu . Adressen van talloze MeMo- bedrijven en dito leveranciers in allerlei sectoren .

www.netwerk-vlaanderen.be  :  anders omgaan met geld . beleg je geld op een ethische wijze . Een kleine moeite , een groot verschil !

http://www.treeworks.co.uk

www.viaventura.be :  B&B in een bosrijke en heel stille omgeving  . ideaal om te wandelen en fietsen in prachtige Kempen. Een heel bijzondere en  hartelijke gastvrouw !

E-mail : info@tuinarchitectuur.org
 

Start basics fotoboek beroepsprofiel contact links levenslichtjes